Hantering av personuppgifter
 
Vi följer GDPR - Dataskyddsförordningen som gäller från 2018-05-25.
 
Backsjön support tar allvarligt på våra kunders integritet och vårt fokus ligger i att alla våra
lösningar ska vara så säkra som möjligt för att skydda din privata information.
Den kundrelaterade information som lagras hos Backsjön support delas ej med tredje part
förutom vid avtalsbrott samt i de fall där detta föreskrivs i lagstiftning eller som ett resultat av
rättsliga åtgärder. Personuppgifter hanteras enligt PUL.
 
Vi för register över våra kunders vanliga basuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, epostadress samt information om beställningar av produkter och abonnemangsperioder. Detta för att kunna informera våra kunder om aktuell status på de tjänster kunden nyttjar samt delge nyheter
samt kunna fullfölja de avtal vi har med våra leverantörer av tjänster.
 
Uppgifterna sparas för att kunna bibehålla affärsrelationen.
 
Konversationer och personuppgifter som skickats via e-post sparas så länge affärsrelationen är aktiv
och sedan i upp till 5 år, detta för att förenkla kontakt med våra kunder och potentiella kunder.
Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter vi har lagrade om dig upp till en gång per år. För att göra detta kontaktar du oss. Du har även rätt att begära rättning eller borttagning av dina personuppgifter när du vill. Kontakta oss via e-post, info@backsjonsupport.se.
 
Genom att bli kund hos oss accepterar du att vi på Backsjön support använder dina uppgifter
till att skicka nyhetsbrev och erbjuda nya tjänster. Vi kommer aldrig dela din e-postadress till tredje
part.
Våra kunder är i sin tur personuppgiftsansvariga för information de samlar in och lagrar i våra
tjänster.
 

Integritetspolicy
 
Ansvar för behandling av personuppgifter
 
Backsjön support , 651129-5120, Backsjön 221, 88192 Sollefteå, är administratör och
leverantör av tjänster som presenteras på www.norrlandtulpaner.se. Vid registrering
på www.norrlandtulpaner.se kommer Backsjön support att behandla dina personuppgifter för
att kunna tillhandahålla tjänsten. Arkivering sker enligt bokföringslagen. Registrerar du dig på vår sida godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.
 
När lagrar vi dina personuppgifter?
 
Vi lagrar information om kontaktpersoner för företag som nyttjar någon av våra tjänster. Vi för
register över våra kunders vanliga basuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, e-postadress
samt information om beställningar av produkter och eventuelle abonnemangsperioder. Detta för att kunna informera våra kunder om aktuell status på de tjänster kunden nyttjar samt delge nyheter samt kunna fullfölja de avtal vi har med våra leverantörer av tjänster.
Vi lagrar även e-mailadresser för dem som anmäler sig till vårt nyhetsbrev.
 
Varför behöver vi din information?
 
För våra kunders räkning sparar vi information om kontaktpersoner. Uppgifterna sparas för att kunna bibehålla affärsrelationen.
Vi vill leverera en bra service och kunna erbjuda relevanta erbjudanden och intressant
information om nyheter i branschen. Personuppgifter och cookies som du ger ifrån dig hjälper oss att personifiera din upplevelse och även leverera rätt typ av erbjudanden till dig. Det går självklart att använda vår hemsida utan att låta oss lagra cookies på din dator.
 
Hur länge lagras din information hos oss?
 
Vi sparar dina personuppgifter så länge vi har ditt medgivande.
 
Kakor (Cookies)
 
Alla som besöker en webbplats som använder kakor måste enligt lag få information om att
webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur man kan välja bort dem.
 
Vad är Cookies?
 
En kaka är en textfil som används av webbläsaren för att ge användaren tillgång till olika funktioner
och förbättra kundupplevelsen på vår webbshop. Du kan ta bort samtliga kakor från din webbläsare.
Om du inte accepterar användandet av kakor kan du stänga av det via din webbläsares
säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång
webbplatsen försöker sätta en cookie på din dator. Vi använder två sorters kakor.
 
Följande typer av kakor används:
Den ena sorten kallas sessionskaka och den sparas tillfälligt under ditt besök på webbplatsen. Kakan
försvinner när du stänger webbläsaren. Den andra sortens kaka lagras i din dator en längre tid och
återanvänds vid ditt nästa besök på webbplatsen. Vid länkning till externa funktioner som Google
Analytics, Google AdWords, Youtube, Facebook och Instagram, så sätts kakor in från dessa
webbplatser.
 
Att ta bort Cookies i din webbläsare
 
Vill du inte tillåta lagring av cookies? Du kan närsomhelst ta bort ditt medgivande och även radera
lagrade cookies.
 
Rätten att bli glömd
 
Du kan få dina uppgifter raderade ur våra system och register. Om du vill bli glömd i nyhetsbrevet
och vårt kundregister så anmäler du det till oss på info@backsjonsupport.se
 
Registrerar du dig på vår sida godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter
 
Våra underbiträden för behandling av personuppgifter:
• Streamcode, serverdrift och streamingtjänster, Sverige
• Microsoft, kontakt via e-post, USA
• Google, analytics och youtube, USA