Tulpan visa sig i himlen

I slutet av November visar sig en Tulpan på himlen och naturligtvis måste jag fotografera den! Jag kände mig jätte speciel att just jag såg denna bilden på himlen och ett tecken på att vår naturliga tulpanodling befinner sig på rätt plats på jorden!

Stolt visar jag bilden till en kund och han säger till mig att skicka bilden till SVT Väderbilden. Jag hadde aldrig hört talas om detta, men jag skickar min fina bild. Samma kväll visar SVT min bild på TV och på min födelsedag hör jag att jag har vunnit SVTs Veckans bild!! Helt otroligt! Och idag få jag information om att jag är vinnare av SVTs Årets Väderbild!!! Nu är jag jätte stolt och lycklig!

Nästa år blir säkert ett bra TULPAN ÅR! GOTT NYTT ÅR till er alla!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lena » Tulpan visa sig i himlen:  ”Grattis, det gäller att ta vara på det som visar sig för oss. Jag tycker att du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln